Gemology diamant line anti aging face
GEMOLOGY

Het Masque Jeunesse Diamant van Gemology is een ware weldaad voor je huid!

De meest exclusieve lijn op basis van diamant van GEMOLOGY COSMETICS verenigt ongekend luxueuze huidverbeterende verzorgingsproducten met een dito effectiviteit, als het gaat om zichtbare én voelbare huidverjonging. Alle producten uit deze lijn zorgen voor een stralende, natuurlijk glanzende en mooie heldere teint en een opvallend gladde huid. Het Masque Jeunesse Diamant is een ware weldaad voor je huid!

Over diamant…

Diamanten zijn misschien wel één van de meest bekende en sowieso meest begeerde edelstenen ter wereld. Ze ontstaan in de gesteenten periodiet en eklogiet op ca. 200 kilometer diep in de aardlagen. Er heerst daar een dusdanig hoge atmosferische druk, dat pure koolstof wordt veranderd in diamant. Het is ook één van de meest zuivere en hardste mineralen die bestaat. De naam is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’, dat ontembaar of onoverwinnelijk betekent. De diamant wordt ook wel de ‘koning der edelstenen’ genoemd. Deze prachtige edelsteen vormt niet alleen de basis voor de meest luxueuze en kostbare sieraden, maar heeft ook diverse positieve eigenschappen voor je huid.

  ‘Shining star’-ingrediënt voor een jeugdige huid met een gave en stralende teint

Diamantpoeder is letterlijk een bijzonder ‘shining star’-ingrediënt! Het zorgt voor een mooi soft focus-effect op je huid, dankzij de licht weerkaatsende werking van het vermalen edelsteen poeder. Het werkt zo als een soort slim filter om je zichtbare poriën te verminderen en een eventueel glimmende huid perfect te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie stralende teint. 

GEMOLOGY Masque Jeunesse Diamant

Het Masque Jeunesse Diamant van GEMOLOGY staat voor pure verwennerij en luxe voor je huid. Het is vooral een weldaad voor je droge huid tijdens deze gure winterdagen. Dit masker bevat een hoog gehalte puur diamantpoeder en verzacht je rimpels en fijne lijntjes dankzij het ‘soft focus’-effect van diamant. Het ultraluxe masker stimuleert bovendien je collageenproductie op een heel krachtige wijze. De samenstelling bevat tevens onder meer sheabutter, bijenwas, toermalijn, wolfsmelk extract, maanorchidee extract en vitamine E. Stuk voor stuk zorgen deze hoogwaardige ingrediënten ervoor, dat je huid wordt voorzien van belangrijke regenererende werkstoffen en dat zie je!

Shine bright like a diamond!

Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht, je huid wordt voller, steviger én is opvallend veerkrachtig en mooi gelift. Slechts een dunne laag van dit rijke masker op je gezicht en hals aanbrengen is reeds voldoende voor een spraakmakende metamorfose van je huid. Na 10 minuten met koud water afspoelen en één ding is zeker… jouw huid voelt als herboren aan en straalt intens als nooit tevoren!

Al 10 jaar een bestseller lijn, binnenkort met speciale verpakkingen

De Diamond-line van GEMOLOGY is al 10 jaar een absolute bestseller. Alle vijf de producten uit deze ultraluxe lijn krijgen binnenkort speciale zwarte doosjes met een ‘Diamond Contest’, waarbij je mooie prijzen kunt winnen en die de luxe van de lijn extra benadrukken ter ere van het 10-jarig jubileum. In de maand juni 20% korting op de gehele Gemology Diamond-Line.

 

Blog producten

Related posts