gemology eau de parfum
GEMOLOGY

Punten scoren voor Santa met de X-mas Boxen van de ultraluxe GEMOLOGY Parfums + gratis geurkaars!

GEMOLOGY weet én begrijpt dat elke vrouw anders en uniek is. De drie ultraluxe parfums op basis van kostbare edelstenen zijn daarom speciaal ontwikkeld voor een bepaald type vrouw. Speciaal voor de feestdagen van 2019 zijn deze exclusieve geuren nu verkrijgbaar in stijlvolle X-mas Boxen met daarbij een GEMOLOGY Geurkaars. Dat wordt punten scoren voor de Kerstman…! Nu met 25% korting.

De drie Eau de Parfums van Gemology Cosmetics op basis van blauwe amber, opaal en diamant werden gecreëerd rondom de verschillende types én lifestyles van drie soorten vrouwen:

Sportief, energiek en gedurfd
Gemology Eau d’Ambre Bleue is een heerlijke frisse geur. Ideaal voor dynamische kerstdagen vol activiteiten waar je vrolijk van wordt en waar je energie van krijgt. De vrouw die deze geur draagt houdt van etentjes met vrienden, lange strandwandelingen en wegdromen in een spannend en meeslepend boek. Ze is sportief, vrouwelijk, brutaal én gedurfd. Eau D’Ambre Bleue is een bloemige en muskusachtige, intens vrouwelijke geur qua finish. Dit Eau de Parfum onthult de kracht van witte bloemen met een subtiel vleugje fruit zoals Fresia en Lotusbloem. Deze sprankelende geur werd ontwikkeld met Iris extract als prominente geurnoot. In de fruitige topnoten Limoen, Bergamot en Lotusbloem. Het hart is bloemig dankzij Lelietjes-van Dalen, Iris, Fresia en Jasmijn. De basis is warm, poederachtig en heel vrouwelijk dankzij Witte Perzik, Vanille en Witte Musk.

Voor de ambitieuze en verleidelijke vrouwen van de wereld
Gemology Eau d’Opale is er voor de ambitieuze en verleidelijke vrouwen van deze wereld, die graag leven volgens de nieuwste trends. Zij houden van romantiek, zitten het liefst ‘front row’ tijdens Fashion Week en ze lunchen en shoppen graag in de bruisende wereldsteden. Van tijd tot tijd leven ze ook graag “rock & roll”! Eau D’Opale van Gemology is een Chypregeur met een fruitige twist en een houtige ondertoon dankzij Sandelhout. In de topnoten Sinaasappel uit Sevilla, Zwarte Bessen, Grapefruit en Italiaanse Mandarijn. Het hart ontluikt Perziknectar, Pruim, Osmanthus en Vijg. De basis is houtig, aangenaam mysterieus en zachtzoet dankzij Sandelhout, Patchoeli en Vanille.

Diamonds are a women’s best friend…
Gemology Eau de Diamant is voor de ultiem vrouwelijke vrouw, die intens houdt van haar luxe leven. Ze kleedt zich, zeker tijdens de feestdagen, graag elegant, houdt van de opera, kunst en cultuur en heeft een verfijnde smaak als het gaat om alles wat ze draagt, eet en onderneemt. Dit is de meest luxueuze geur van alle drie met een bloemig en poederachtig karakter. In de topnoten ruik je Mandarijn, Tuberoos en Elémi. Dit laatste ingrediënt is een essentiële olie uit de hars van een boomsoort uit de Filippijnen. Deze lichtgele olie ruikt kruidig en fris tegelijk met een verfijnd citrus accent en een klein pepertje. Het hart van deze geur is intens rijk en bloemig dankzij Sinaasappelbloesem (mijn favoriete geur!), Jasmijn en Frangipanibloem. In de basis Tonkabonen, Witte Musk en Orchideebloem.

Uniek geurconcept
Het bijzondere van dit unieke geurconcept is dat je de geuren kunt kiezen en aanpassen op het moment van de dag, op je stemming of de gelegenheid. Ze zijn alle drie heel verfijnd, luxueus en origineel op hun eigen manier. Dit zijn absoluut Eau de Parfums die je stuk voor stuk tot de laatste druppel met heel veel plezier zult dragen.

Ho ho…hollen want: tijdelijk een gratis geurkaars en luxe zwarte geschenkbox!
Speciaal voor de feestdagen zijn deze drie geraffineerde GEMOLOGY geuren nu tijdelijk verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte X-mas Box, met daarin een 100 ml Eau de Parfum én een gratis GEMOLOGY geurkaars. Ho ho hollen dus en bestel ze nog snel via Smooth & Co, want voor je het weet zijn ze op!:) nu met 25% korting!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts