gemology stars
GEMOLOGY

All I want for X-mas…? Smooth & Co’s cadeau tips voor de mooiste feestdagen!

Het is alweer oktober en nog even en Sinterklaas en de Kerstdagen komen alweer in zicht! Deze periode staat in het teken van gezellig samen zijn, lekker eten en bij veel families ook voor het elkaar geven van mooie cadeaus. Voor wie nu al op zoek is naar originele geschenken, selecteerden we hierbij een aantal prachtige verwen cadeaus met 20% korting, waarmee Sint én Santa geheid hoge punten scoren in de schoen én onder de kerstboom tijdens de komende feestdagen!

‘Party Prep’ in de MASSADA sfeer
Tijdens de feestdagen wil iedereen natuurlijk op zijn of haar allermooist verschijnen en wordt er weer tijd gemaakt voor een uitgebreid lichaam verzorgingsritueel. MASSADA introduceert dit jaar weer Christmas boxen voor een ontspannen en een optimaal verzorgde huid. Maak er een feestelijk pakket van voor je klanten met doorzichtige folie, pepernootjes of kerstdecoratie erin zoals kleine sterretjes!

MASSADA biedt voor elk huidtype een box aan, dus Ho ho…hollen want: tijdelijk 20% korting op alle boxen!

kerst massada vegan creme en ampullen

Een ontspannende geur in huis voor ontspannen feestdagen…
Sint en Kerst betekenen vaak een huis vol visite. Dan wil je dat het lekker ruikt en vooral blijft ruiken, want een verfijnde geur zorgt voor een aangename atmosfeer. De GEMOLOGY Ambiance-lijn zorgt voor een ontspannende geur tijdens de feestdagen. De White Tea & Fig Leaves Ambiance Diffuser vormt een succes verzekerd cadeau! Deze combineert de sprankelende frisheid van atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Deze prachtige diffuser zorgt daardoor niet alleen voor een heerlijke geurbeleving, maar heeft tevens een positief effect op het humeur. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze geuroliën om bekend staan in de literatuur. De diffuser op basis van opwekkende geurnoten van witte thee, vijgenbladeren en musk laat de zintuigen op een tintelfrisse wijze ontwaken en zorgt voor een opgewekte stemming. Deze heerlijke geurcompositie zorgt voor een atmosfeer vol van wellness en positieve dynamiek.  De geurstokjes absorberen de geurolie uit de houder, waarna ze maandenlang zorgen voor een serene wellness atmosfeer. Het design van deze prachtige diffuser vormt bovendien een regelrechte eyecatcher. Dat wordt scoren voor de Sint en vast en zeker een hele dikke kus “under the mistletoe” voor alle Santa’s!

De Eau de Parfums van GEMOLOGY, alleen voor de échte ‘parfumista’s’!
Het aanbod aan nieuwe geuren is rondom de feestdagen altijd enorm uitgebreid. De één nog luxer dan de ander en de dames in de parfumerieën doen hun best om er tijdens het inpakken prachtige kunstwerkjes van te maken. De Eau de Parfums van GEMOLOGY op basis van drie ultraluxe edelstenen zijn echter niet zomaar verkrijgbaar bij de parfumerie en zijn daardoor heel exclusief! Hiermee scoor je gegarandeerd als luxe cadeau onder de kerstboom voor echte ‘parfumista’s’ die alleen unieke geuren willen dragen die niet iedereen zomaar heeft! Speciaal voor de feestdagen ook in 30 ml verkrijgbaar!

Ho ho ho…3x huidverzorging on the go met een gratis luxe GEMOLOGY toilettas
Van een mooi cadeau dat je huid verbetert, jeugdig maakt en intens laat stralen, worden zonder twijfel elke vrouw, maar ook veel mannen blij. GEMOLOGY begrijpt dat volledig en heeft speciaal voor de feestdagen nog een extra geschenk. Bij aankoop van drie GEMOLOGY producten (reiniging, crème of serum naar keuze uit alle huidverzorgingslijnen) geven de GEMOLOGY Sint en kerstman dit jaar een gratis luxe GEMOLOGY toilettas cadeau. Daarin kun jouw klanten hun favoriete GEMOLOGY producten op een stijlvolle wijze meenemen tijdens dat gezellige kerstweekend bij familie of vrienden!

Pssst… niet verder vertellen, maar vanaf oktober bieden Sint en Santa in de categorie SALE maar liefst 20% korting op allerlei boxen!

Meer weten over feestelijke cadeausuggesties?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

advent kalender 2021 gemology cosmetics parijs
Geen categorie

GEMOLOGY’s Adventskalender 2021!

 - 

Vol verrassingen aftellen tot aan kerst met GEMOLOGY’s Adventskalender 2021! De nieuwe editie van de GEMOLOGY Adventskalender 2021 is bestelbaar met 20% korting! Deze adventskalender is dus een aftelkalender in… Lees meer